Brazilok
Brazilok
vígjáték
(2016)
Rendező
Rohonyi Gábor, M. Kiss Csaba
Színészek
Lakatos Erik
Bergendi Barnabás
Nagy Dániel Viktor
Dóra Béla
Lakatos Csaba
Lakatos Renátó
Pászik Krisztofer
Farkas Franciska
Kaszás Gergő
Schmied Zoltán
Mészáros Blanka
Bánki Gergely
Fekete Ernő
Dobó Kata
Gáspár Laci
Parti Nóra
Anger Zsolt
Schell Judit
Gryllus Dorka
Epres Attila

Megosztom

Bővebben a filmről

Mindenki focizik. Az egész falu a bajnokság lázában ég: a csapatok felkészülnek, és győzni akarnak. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével (Schmied Zoltán), aki meg nem szeret.
De valami megzavarja az eddigi harmóniát: a falu legszegényebbjei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, élükön a börtönből frissen szabadult, aranylábú rosszfiúval (Nagy Dániel Viktor), mellettük a dekázásban élen járó helyi pappal (Bánki Gergő) életükben először szintén neveznek. És nyerni akarnak.
És mert a faluból elszármazott, titokzatos milliomos éppen ebben az évben dönt úgy, hogy szülőhelye legjobb focistáit kiutaztatja magához Brazíliába, hirtelen megemelkednek a tétek, és felkavarodnak a falu addig nyugodt hétköznapjai.
De kell még néhány nagy szerelem, még nagyobb tömegverekedés, váratlan házkutatás, rejtélyes rablóbanda, kigyulladó vasutas és merdzsón érkező cigányvajda, hogy kiderüljön, ki és hova utazik végül... és akkor talán még Gáspár Laci is megérkezik.

Forgatókönyv
M. Kiss Csaba,
Muhi Klára,
Huszár Péter
Bemutatás időpontja
Forgalmazó
InterCom
Színes
Készítő országok
magyar