MOZI TEREMBÉRLÉS

Árajánlatkéréshez kérjük,TÖLTSE KI AZ ÁRAJÁNLATKÉRŐ DOKUMENTUMOT >>>LETÖLTÉSHEZ KATT IDE>>> és küldje el a teremberles@bpfilm.hu címre!


CORVIN MOZI

VIII. Budapest, Corvin köz 1.

Az 1996-ban eredeti szépségében újjáépült mozi az egyetlen multiplex Budapesten, amely önálló épületben működik. Az impozáns szecessziós – bauhaus stílusú, közel ötszáz főt befogadó nagyterem Budapest egyik legszebb díszterme. A nézőtér egészében megőrizte egy színházterem hangulatát. A patinás mozi ugyanakkor rendelkezik a legkorszerűbb vetítési és hangtechnikával is. A tágas kétszintes előcsarnok lehetővé teszi akár 1000 fős állófogadások szervezését is. A legtöbb hazai filmsiker díszbemutatójának helyszíne kiválóan alkalmas szakmai konferenciák, céges rendezvények, fogadások lebonyolítására. A helyszín egyaránt alkalmas céges rendezvények, fogadások megrendezésére, amelyekhez tapasztalt szakmai csapatunk biztosítja a színvonalas catering szolgáltatást.

Megközelíthetőség: 4-es és 6-os villamos / M3 metró


MŰVÉSZ MOZI

VI. Budapest, Teréz krt. 30.

A főváros vezető művész mozija nem csak mozi, hanem találkozóhely is, Budapest kulturális életének egyik centruma. Budapesten itt található a legszélesebb filmkínálat, továbbá a különféle nemzeti filmnapoknak, filmheteknek is a mozi ad otthont. Öt különböző méretű terme közel 500 fő befogadására alkalmas. A Chaplin és Bunuel termek rendelkeznek színpaddal is, továbbá valamennyi teremben a legkorszerűbb hangtechnika található. Előcsarnoka, kamaratermei és nagy szakmai rutinnal rendelkező csapata lehetővé teszi meghitt hangulatú fogadások, rendezvények, sajtótájékoztatók, fesztiválok megrendezését.

Megközelíthetőség: 4-es és 6-os villamos / M1 - földalatti


PUSKIN MOZI

V. Budapest, Kossuth L. utca 18.

A belvárosi Puskin mozi Budapest egyik legpatinásabb filmszínháza. 1926 óta vetítenek itt mozgóképet, akkoriban ez a mozi volt Európa egyik legszebb és legnagyobb filmszínháza (Fórum mozi).

A legutóbbi átfogó rekonstrukció során 1998-ban az akkor még háromtermes mozi kiváló kép- és hangtechnikát kapott. Mindeközben sikerült megőriznie főbb építészeti és belsőépítészeti jellegzetességeit, eleganciáját. (A díszítéseket az a Kristián Sándor szobrász készítette, akinek nevéhez többek között az Astoria és Bristol szállókszobrászmunkái is köthetők.) 2013-ban újabb két, kisebb teremmel bővült a mozi, így már 5 terem várja a látogatókat. Ezeket az egyetemes filmművészet kiemelkedő alkotásairól nevezték el. (Metropolis, Amarcord, Körhinta, Annie Hall, Mephisto)
A helyszín egyaránt alkalmas rendezvények, sajtótájékoztatók, szakmai konferenciák, prezentációk, illetve gyermekprogramok lebonyolítására catering lehetőséggel.

Megközelíthetőség: 7-es, 178-as, 105-ös, 5-ös busz, 8-as, 112-es, 9-es busz / 47-es és 49-es villamos / M2-M3 metró


TOLDI MOZI

V. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36–38.

Budapest legkorszerűbb art mozija, a Toldi 1932 óta ad helyet a fiatalok körében népszerű fesztiváloknak, rendezvényeknek.
A mozi befogadóképessége 260 fő. A klimatizált nézőtér és előcsarnok, a nyílt hozzáférésű WiFi biztosítják a teljes komfortérzetet. 2011 óta mindkét terem rendelkezik digitális vetítéstechnikával, nagy teljesítményű, jó minőségű projektorral, és a legkorszerűbb hangtechnikával. Egyedül a profil és a miliő a régi: nyíltság és nyitottság jellemzi. A legendás belvárosi mozi, és az egyre közkedveltebb Toldi Klub a fiatalok közkedvelt találkozóhelye. A helyszín egyaránt alkalmas rendezvények, sajtótájékoztatók, szakmai konferenciák, prezentációk, lebonyolítására catering lehetőséggel.

Megközelíthetőség: 9-es busz, M3 metró


TABÁN ARTMOZI

I. Budapest, Krisztina körút 87-89.

Buda egyetlen art mozija 2014 elején teljes felújításon esett át, amelynek során korszerű digitális vetítési- és hangtechnika került mindkét terembe, ugyanakkor a klasszikus 35 mm-es vetítőgépek is megmaradtak. A Tabán artmozi ilyenformán a filmszínházas hagyományok megőrzésének egyfajta mementója, miközben teljes értékű fővárosi moziként üzemel a mindennapokban. A nagyterem 76, a kisterem 30 fő befogadására alkalmas, előbbi Kubrick, utóbbi Fellini nevét viseli. A Tabán artmozi elsősorban családias hangulata miatt vált a budaiak kedvenc szórakozóhelyévé. A helyszín kiválóan alkalmas filmklubok, gyermekprogramok, iskolai rendezvények befogadására.

A Tabán artmozi büféje a megszokott mozis kínálat mellett minőségi kávéval, süteménnyel várja a filmbarátokat. Továbbá az előtérben üzemel az Odeon téka filmkölcsönző is, amely több százas kínálatával a klasszikus filmek és a közelmúlt sikere iránt érdeklődőket is kiszolgálja.

A mozit, amely az első mozgóképszínház volt Budán, Pécsi Manó alapította az 1910-es években. A filmszínház kezdetben Palota, 1948 és 1949 között Krisztina, 1954-tol Diadal, majd 1990-től Tabán néven üzemelt.

Megközelíthetőség: 56, 56/A villamos / 5, 105, 16, 178-as busz


KINO CAFE MOZI

XIII. Budapest, Szent István körút 16.

Az 1911-ben alapított filmszínház - többszörös névváltoztatás után - 2015. október 1-jén Kino Cafe Mozi néven nyitotta meg ismét kapuit. A barátságos, két termes moziban a műsorrendi előadások mellett rendhagyó programok, filmklubok, iskolai vetítések, filmfesztiválok is várják az érdeklődőket. Az előtérben hangulatos büfé működik, a város legfinomabb flódnija és kávéja itt kapható.

A helyszín egyaránt alkalmas rendezvények, sajtótájékoztatók, szakmai konferenciák, prezentációk lebonyolítására catering lehetőséggel.

Megközelíthetőség: 4-6-os villamos / M3 metró / 15-ös busz / GPS: 47°30´43.2´´ ; 19°3´6.94´´


Árajánlatkéréshez kérjük, töltse ki az árajánlatkérő dokumentumot és küldje el a teremberles@bpfilm.hu címre!

CsatolmányMéret
Helyszínajánló (pdf)2.92 MB2.92 MB
Árajánlatkérő (docx)13.34 KB13.34 KB