MOZI TEREMBÉRLÉS

Árajánlatkéréshez kérjük,TÖLTSE KI AZ ÁRAJÁNLATKÉRŐ DOKUMENTUMOT >>>LETÖLTÉSHEZ KATT IDE>>>és küldje el a teremberles@bpfilm.hu címre!

Terembérléssel kapcsolatos megkeresést legalább 3 héttel a tervezett esemény időpontját megelőzően tudunk fogadni.


CORVIN MOZI

VIII. Budapest, Corvin köz 1.

Az 1996-ban eredeti szépségében újjáépült mozi az egyetlen multiplex Budapesten, amely önálló épületben működik. Az impozáns szecessziós-bauhaus stílusú, közel ötszáz főt befogadó nagyterem Budapest egyik legszebb díszterme.  A Corvin nemrég ünnepelte 100. születésnapját, az egyetlen a országban, mely a kezdetektől ugyanazon a néven működik. A patinás mozi ugyanakkor rendelkezik a legkorszerűbb vetítési és hangtechnikával is. A tágas kétszintes előcsarnok lehetővé teszi akár 1000 fős állófogadások szervezését is. A legtöbb hazai filmsiker díszbemutatójának helyszíne kiválóan alkalmas szakmai konferenciák, céges rendezvények, fogadások lebonyolítására.

Megközelíthetőség: 4-es és 6-os villamos / M3 metró


MŰVÉSZ MOZI

VI. Budapest, Teréz krt. 30.

A főváros vezető art mozija nem csak mozi, hanem találkozóhely is, Budapest kulturális életének egyik centruma. Budapesten itt található a legszélesebb filmkínálat, valamint a különféle nemzeti filmheteknek, fesztiváloknak is ez a mozi ad otthont.

Öt különböző méretű terme közel 500 fő befogadására alkalmas. A Chaplin és Bunuel termek rendelkeznek színpaddal is,  valamennyi teremben a legkorszerűbb hangtechnika található. Előcsarnoka, kamaratermei és nagy szakmai rutinnal rendelkező csapata lehetővé teszi meghitt hangulatú fogadások, fesztiválok megrendezését.

A helyszín egyaránt alkalmas rendezvények, sajtótájékoztatók, szakmai konferenciák, prezentációk, díjátadók és díszbemutatók lebonyolítására.

Megközelíthetőség: 4-es és 6-os villamos / M1 - földalatti


PUSKIN MOZI

V. Budapest, Kossuth L. utca 18.

A belvárosi Puskin mozi Budapest egyik legpatinásabb filmszínháza. 1926 óta vetítenek itt mozgóképet, akkoriban ez a mozi volt Európa egyik legszebb és legnagyobb filmszínháza (Fórum mozi). A többszöri felújítás során is sikerült régi fényét megőriznie: a Puskint 2021-ben a Time Out magazin, a világ 10 legszebb mozija közé sorolta.

Az elegáns előcsarnok és a lenyűgöző díszterem a mozi aranykorát idézi. Az egyes termeket az egyetemes filmművészet kiemelkedő alkotásairól nevezték el. (Metropolis, Amarcord, Körhinta, Annie Hall, Mephisto). Jelenleg már 5 terem várja a nézőket a kortárs filmművészet legigényesebb választékával, hétvégente pedig a családokat is, a  méltán népszerű Puskin Kuckó színes kínálatával.

A helyszín egyaránt alkalmas rendezvények, sajtótájékoztatók, szakmai konferenciák, prezentációk, díjátadók és díszbemutatók lebonyolítására, catering lehetőséggel.

Megközelíthetőség: 7-es, 178-as, 105-ös, 5-ös busz, 8-as, 112-es, 9-es busz / 47-es és 49-es villamos / M2-M3 metró


TOLDI MOZI

V. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36–38.

A fiatalok körében legnépszerűbb mozi, Budapest legkorszerűbb art mozija. A Toldi mozi fesztiválok (Verzió, Friss Hús), rendezvények, koncertfilmek állandó helyszíne.

A mozi befogadóképessége 260 fő. Tökéletes technikai felszereltség, klimatizált nézőtér és előcsarnok, valamint nyílt hozzáférésű WiFi teszi teljessé a komfortérzetet.  Egyedül a profil és a miliő a régi: nyíltság és nyitottság jellemzi. A legendás belvárosi mozi, és az közkedvelt Toldi Klub a fiatalok egyik legfőbb találkozóhelye.

A helyszín egyaránt alkalmas rendezvények, sajtótájékoztatók, szakmai konferenciák, prezentációk, lebonyolítására catering lehetőséggel.

Megközelíthetőség: 9-es busz, M3 metró


TABÁN ARTMOZI

I. Budapest, Krisztina körút 87-89.

Buda egyetlen art mozija 2014 elején teljes felújításon esett át, amelynek során korszerű digitális vetítési- és hangtechnika került mindkét terembe. A Tabán mozi elsősorban családias hangulata miatt vált a budaiak kedvenc szórakozóhelyévé. A helyszín kiválóan alkalmas filmklubok, filmbemutatók, gyermekprogramok, iskolai rendezvények befogadására.

A Tabán mozi büféje a megszokott mozis kínálat mellett minőségi kávéval, süteménnyel várja a filmbarátokat. Az előtérben üzemel továbbá az Odeon téka filmkölcsönző is, amely több százas kínálatával a klasszikus filmek és a közelmúlt sikerei iránt érdeklődőket is kiszolgálja.

Megközelíthetőség: 56, 56/A villamos / 5, 105, 16, 178-as busz


KINO CAFE MOZI

XIII. Budapest, Szent István körút 16.

Az 1911-ben alapított filmszínház - többszörös névváltoztatás után - 2015. október 1-jén Kino Cafe Mozi néven nyitotta meg ismét kapuit. A barátságos, két termes moziban a műsorrendi előadások mellett rendhagyó programok, filmklubok, iskolai vetítések,  filmfesztiválok is várják az érdeklődőket. Az előtérben hangulatos kávézó működik, a mozi egyaránt alkalmas rendezvények, filmbemutatók, filmklubok, prezentációk lebonyolítására catering lehetőséggel.

Megközelíthetőség: 4-6-os villamos / M3 metró / 15-ös busz


Árajánlatkéréshez kérjük,TÖLTSE KI AZ ÁRAJÁNLATKÉRŐ DOKUMENTUMOT >>>LETÖLTÉSHEZ KATT IDE>>>és küldje el a teremberles@bpfilm.hu címre!

Terembérléssel kapcsolatos megkeresést legalább 3 héttel a tervezett esemény időpontját megelőzően tudunk fogadni.

CsatolmányMéret
Budapest Film - Helyszínajánló (pdf)2.12 MB2.12 MB
Árajánlatkérő (docx)12.75 KB12.75 KB