Téli Mozibérlet

2023. december 5-től a Budapest Film Zrt mozijaiban (Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe) megvásárolható a Téli Mozibérlet, mely  2024. január 8-tól 2024. április 7-ig érvényes.

A Téli Bérlet ára:

A teljes árú bérlet: ára 28 000 Ft.

A kedvezményes (diák-nyugdíjas) bérlet: ára 19 000 Ft.

A bérletet limitált darabszámban, plasztik kártya formájában lehet megvásárolni a mozik pénztáraiban. A névre szóló Téli Bérletet az azon feltüntetett fényképes igazolvány felmutatása mellett lehet használni. 
Kedvezményes bérlet vásárlásakor a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatása is kötelező. 
Amennyiben a bérletet ajándékba kívánja venni, kérjük, jelezze a pénztárosnak! Ebben az esetben a megajándékozott személy pontos nevét legyen kedves a pénztárosnak megmondani, ez kerül rá a bérletre. Az ajándékba vett bérletre az első használatkor kerül fel az igazolvány típusa és száma.

A Bérlet névre szóló és nem átruházható. A Bérlet tulajdonosának nevét, a bérlet típusát (teljes árú, kedvezményes), a bérlettulajdonos fényképes igazolványának típusát és számát a pénztáros írja rá a plasztik kártyára annak megvásárlásakor, illetve ajándékozás esetén az első használatakor. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

A bérlettel az érvényességi ideje alatt – a hozzá tartozó fényképes igazolvány egyidejű felmutatásával - korlátlanul lehet jegyet váltani a mozik pénztáraiban azzal a megkötéssel, hogy a bérlet tulajdonosa egy bérlettel egy adott előadásra egy darab jegyet válthat. A bérlettel kizárólag normál helyárú, műsorrendi előadásra váltható jegy, illetve a Corvin moziban a szerdai napon is érvényes. Fesztiválok és egyéb események esetében a bérlet nem érvényes. A Corvin moziban kizárólag 2D előadásra érvényes. A bérlet használatakor (jegy kiváltása esetén) a jogosultságot igazoló fényképes igazolvány (melynek száma a kártyán is szerepel) felmutatása kötelező.