Friss Kakas Animációs Filmnapok
-

Megosztom

Friss Kakas Animációs Filmnapok

Ne maradj le a Friss Kakas programjairól – elindult a jegyvásárlás!
Idén áprilisban jelentkezik az I. Friss Kakas Animációs Filmnapok, a MOME Anim és a Friss Hús közös rendezvénye. Az április 22-24. között a Toldi moziban zajló vetítésekre és szakmai programokra már elindult a jegyelővétel >>>.
   
A Friss Kakason a MOME 2020-ban és 2021-ben készült diplomafilm-premierjeit láthatja a közönség. Négy olyan alkotás is szerepel a programban, amelyek az egyik legrangosabb nemzetközi animációs seregszemlére, az Annecy Nemzetközi Filmfesztiválra kaptak meghívást.
A filmeken kívül ingyenes szakmai programok, köztük nemzetközi szaktekintélyek mesterkurzusai várják az érdeklődőket. A meghívottak között van a dán Uri Kranot, aki képzőművészként indulva mára a VR-technológiával történő kísérletezés egyik úttörőjévé vált. A Friss Kakason pitchfórumot is rendezünk, a Kakas Pitch keretében előkészületben lévő animációs filmterveket mutatnak be az alkotók.   
FELHOK_FELETT_04  
Still: Hárshegyi Vivien - Felhők Felett  
A Friss Kakas célja, hogy összehozza az animációs szakmát és a filmszerető közönséget, és hogy itthon is méltó körülmények között mutassa be a világraszóló sikereket arató magyar animációs filmeket.
A rendezvény legtöbb programja ingyenes vagy pedig jelképes árú, 500 Ft-os jeggyel látogatható.

PROGRAM - JEGYVÁSÁRLÁS