Friss Hús 2020
-

Megosztom

Friss Hús 2020

8. alkalommal is lesz Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál, 2020-ban szeptember 10. és 16. között nézhetitek meg a legújabb hazai és nemzetközi rövidfilmeket.

A versenyfilmes szekciók mellett idén is lesznek #Queer, Senior, @Midnight, Kids és egyéb tematikus vetítések. Figyeljétek a Facebook oldalunkat a részletekért! Jegyeket pedig hamarosan a Toldi mozi weboldalán tudtok vásárolni!

Természetesen idén is rendezünk szakmai programokat: Pitchfórum nélkül nem is lehetne már Friss Hús, továbbá ismét lesz BDFF, azaz Budapest Debut Film Forum, ahol számos ország legígéretesebb elsőfilmes projektjei mutatkoznak be.

<<<Jegyvásárlás ide kattintva>>>


A Friss Hús szervezőiként valljuk, hogy mozi nélkül nincs egészség. Ugyanakkor 2020-ban az is világossá vált, hogy egészség nélkül nincs (és nem lesz) mozi sem. Ezért közönségünk, munkatársaink és a saját egészséged megóvása érdekében arra kérünk, hogy fogadd meg az alábbiakat. Ezzel a néhány – nem túl bonyolult – óvintézkedéssel vigyázhatsz magadra és a nézőtársaidra.

Kérünk:
- Ha lázas vagy, esetleg más tünetet produkálsz, maradj otthon.
- Használd a kihelyezett kézfertőtlenítőket.
- Viselj maszkot! (Mi is ezt tesszük.)
- A mozitermekbe bemenni és azokat elhagyni a mozi által meghatározott szakaszos ki- és beengedés szerint lehet.
- Tarts távolságot! Ebben segíthetnek a kihelyezett jelzések.
- Vásárolj online jegyet, úgyis mind utálunk sorban állni. :)

Igyekszünk a biztonságos filmnézés feltételeit biztosítani. A lehető leggyakrabban takarítjuk és fertőtlenítjük a mozitermeket és a további helyiségeket, különösen a mosdókat, pultokat, kilincseket.

Alig várjuk, hogy végre megmutathassuk a sok remek filmet, amiket összegyűjtöttünk nektek!


További programok:

Szeptember 12. szombat – Toldi Előtér

10:00 - Cinemira Pop up -Lego+Gyurma animációs workshop I.  <<<Jegyregisztráció>>>
11:00 - Cinemira Pop up -Lego+Gyurma animációs workshop II. <<<Jegyregisztráció>>>

Szeptember 13. vasárnap – Toldi Előtér

10:00 - Cinemira kaszkadőr workshop /Jegyár: 1590 Ft/

 


 

Friss Hús International Short Film Festival is opening its gate for the 8th time. Between September 10th and 16th you can watch the best short films from the past year.

Besides the competing films,we organize special screenings like #Queer, Senior, @Midnight and Kids as well. You can buy tickets to any section on the website of Toldi soon!

Professional events will accompany the short films as they do every year. And for the second time, we are hosting BDFF - Budapest Debut Film Forum where the most promising international first film projects from several countries will be presented.

More details to come.

A FESZTIVÁL PROGRAMJA: