Megosztom

2. ARTMOZIK ÉJSZAKÁJA // ÍME A PROGRAM

Idén második alkalommal ünnepelhetjük meg, hogy a Budapest kulturális életében jelentős szerepet betöltő három vezető artmozi, a Művész, a Puskin, és a Toldi rendületlenül vetítik az értékes filmeket, és egyedi hangulatukkal továbbra is biztosítják a hagyományos mozizás élményét.

A 2. Artmozik Éjszakájára olyan filmeket válogattunk össze, melyek az idei év, illetve az elmúlt hetek filmkínálatának legjavát adják, de hogy ne csak ismételjünk, műsorra tűzünk premier előtt álló alkotásokat is. Az estétől reggelig tartó mozizáshoz elegendő egy karszalag, melynek viselésével mindhárom moziban annyi filmet nézhetünk, amennyit képesek vagyunk befogadni.

A mozik kávézói természetesen nyitva lesznek, hogy a virrasztás könnyebb legyen.

Elkészült mindhárom mozi műsora a 2. Artmozik Éjszakájára, melyet most le is lehet tölteni. Már most mindenki elkezdheti tervezni, szervezni, hogy mely filmet melyik moziban szeretné megnézni...

Helyfoglalás majd érkezési sorrendben lesz a termek befogadóképességéhez mérten, ezt mindenki vegye majd figyelembe a tervezésnél.

A Karszalagok a mozik pénztáraiban kaphatók!

Teljes program az alábbi pdf-ben található.

Az esetleges meglepetések miatt a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A Művész műsorában történt egy kis változás, filmek nem változtak, csak a kezdések, és a termek, az alábbi Pdf már az új változatot tartalmazza: 2013.05.07.11:37

CsatolmányMéret
artmoziejszaka2013osszesmozi13_05_21.pdf505.12 KB505.12 KB