Bővebben a filmről

Egy hosszabb kihagyás után ismét friss alkotással jelentkezik a CineKorda. Ira Sachs 2023-as sikerfilmje megjárta a legnagyobb fesztiválokat és szinte az összes európai ország mozijait, nálunk mégis dobozban maradt egészen mostanáig. Július 26-án az ország egyik legnagyobb vásznán egyetlen egyszer a Passages, Ben Whishaw és Franz Rogowski főszereplésével.  

A német filmrendező Tomas (Franz Rogowski) impulzív módon heves szerelmi viszonyt kezd egy fiatal tanárnővel, Agathe-val (Adéle Exarchopolous). Tomas számára újdonság, hogy egy nővel való együttlét izgalmas élményt jelent, de amikor régóta szenvedő férje, Martin (Ben Whishaw) is afférba keveredik, a bizonytalan férfi figyelme ismét a házasságára irányul, és féltékenysége újra lángra lobban. A Passages napjaink Párizsában, egy érzelmektől fűtött metropoliszban játszódik – egy bonyolult és veszélyes játék három ember között, ahol mindenki vágyik a másikra, de végső soron mégis mindenki elérhetetlen marad.

CineKorda

A Cinema Niche, a magyarhangya és a Corvin Mozi kollaborációjában született sorozat célja, hogy Magyarország egyik legnagyobb mozivásznát megtöltse máshol nem vetített, különleges, egyszer látható filmritkaságokkal. A CineKorda pár hetente újabb alkalmakkal jelentkezik, ahol reményeink szerint a Corvin Mozi 460 fős Korda termében minél többetekkel tehetjük valódi közösségi élménnyé a mozizást.

Színes
Készítő országok
Felirat nyelvek
Szinkron nyelvek