25.Titanic Filmfesztivál - A szexértő válaszol
25.Titanic Filmfesztivál - A szexértő válaszol
Ask the Sexpert
(2017)

Megosztom

Bővebben a filmről

A SZEXÉRTŐ VÁLASZOL
Amerikai Egyesült Államok–India
Dokumentumfilm, 80 perc, 2017, angol és hindi nyelven, magyar és angol felirattal

Rendező: Vaishali Sinha
Operatőr: Anup Singh
Szereplők: Dr. Mahinder Watsa
Forgalmazó: Ro*co Films

„A szexértő válaszol” című dokumentumfilm egy mumbai napilap szexrovatának népszerű, kilencvenéves tanácsadóját mutatja be. Bár a szex témája még mindig tabusítva van Indiában, a soha nem moralizáló és kiváló humorral megírt rovat szerzőjéhez nap mint nap rengetegen fordulnak tanácsért: legtöbbjüknek mindössze alapvető tájékoztatásra van szüksége. Az újságíró tevékenysége egyre népszerűbb annak ellenére, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás India nagy részén tilos.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ASK THE SEXPERT
USA–India
Documentary, 80 min, 2017, in English and Hindi with Hungarian and English subtitles

Director: Vaishali Sinha
Cinematography: Anup Singh
Cast: Dr. Mahinder Watsa
Distributor: Ro*co Films

“Ask the Sexpert” is a feature length documentary about a highly popular 90-year-old sex advice columnist for a daily newspaper in Mumbai. Despite sex being a taboo topic in that country, the column’s brand of non-moralistic advice and humor has emboldened many to write in with their questions, the vast majority of whom seek basic information. The columnist gains popularity even while a ban on comprehensive sex education in schools is adopted by approximately one third of India’s states.

Bemutatás időpontja
Színes
Felirat nyelvek
Szinkron nyelvek