ÉnBudapestem kedvezmény

Az ÉnBudapestem kedvezmény egy budapesti lakosok által kiváltható digitális kártya, mely a Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe mozikban használható fel. A kártyával 2025. január 31-ig, maximum 10 alkalommal, jegyenként 2080-Ft-os kedvezményes áron lehet "2D" mozijegyet vásárolni bármely normál helyárú, nyilvános előadásra. A KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉHEZ AZ APPLIKÁCIÓT IDE KATTINTVA LEHET LETÖLTENI. 
Az ÉnBudapestem kártya filmfesztiválok esetében nem érvényes.

A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

Online vásárlás esetén a jegykezelő a terem bejáratnál érvényesíti a jegyet, illetve az ÉnBudapestem kártya érvényességét, valamint ellenőrzi a kedvezményre való jogosultságot is. Kérjük, legyen kedves lakcímkártyáját a jegykezelőnek felmutatni!

Pénztári értékesítés esetén a pénztáros ellenőrzi az ÉnBudapestem kártya érvényességét, illetve ellenőrzi a kedvezményre való jogosultságot is. Kérjük, legyen kedves lakcímkártyáját a vásárláskor a pénztárosnak felmutatni!

A kedvezményt csak budapesti lakosok vehetik igénybe. A lakcímkártyán az állandó lakcím és tartózkodási hely is egyaránt elfogadható.

Amennyiben a digitális kártya lejárt, vagy a jogosultság nem áll fent a megvásárolt jegy esetében, lehetőség van a pénztárban  kiegészítő jegyet vásárolni.