2012-07-17
ARTMOZIK ÉJSZAKÁJA - HÁROM MOZI EGY KARSZALAGGAL

Az Artmozik Éjszakája idén első alkalommal, Budapest három vezető art mozijában, a MŰVÉSZ, PUSKIN és TOLDImozikban kerül megrendezésre. Érdemes lesz ellátogatni e mozik valamelyikébe, vagy akár mindháromba, hiszen a Budapest kulturális életében jelentős szerepet betöltő három art mozi szokásukhoz híven olyan filmeket válogatott össze, melyek az idei év filmkínálatának legjavát adják. Ezen az éjszakán elegendő lesz egy karszalag ahhoz, hogy a három mozi bármelyikében akár több filmet is megnézhessünk. Arra is lehetőségünk lesz, hogy mindhárom mozi filmkínálatából a lehető legtöbb és legértékesebb alkotásokat szemezgessük ki. Az első előadások 24-én 20 órakor, míg az utolsó előadások 25-én reggel 6 órakor kezdődnek, így 10 órája van mindenkinek magába szívni a budapesti art mozik és filmjeik egyedülálló hangulatát.

Az egyedi filmkínálat mellett mindhárom mozi további különlegességekkel is készül ezen az estén. Hogy az éjszakai mozizás igazán jó hangulatban teljen, illetve mindenki ébren tudjon maradni a hajnali vetítésekre is, különleges borokkal (Művész mozi), koktélokkal (Puskin mozi) és kávékülönlegességekkel várnak mindenkit a mozik büféi.

Mivel a karszalagok mindhárom moziban, minden előadásra érvényesek lesznek, előfordulhat, hogy az előadások megtelnek, ezért érdemes előre megtervezni mely filmeket szeretnénk megnézni, és bekalkulálni a mozik közötti esetleges 10 perces frissítő sétát is. A helyfoglalás érkezési sorrendben, a terem befogadóképességéig lehetséges. Igyekszünk minden filmből több előadást tartani, így aki lemaradt, vagy nem fért be valamelyikre, az egy másik előadáson be tudja pótolni a ”hiányosságot”.

Az ARTMOZIK ÉJSZAKÁJA TELJES PROGARMJA hamarosan megtalálható lesz mindhárom mozi weblapján, illetve awww.artmozi.hu oldalon.

A KARSZALAGOK A MŰVÉSZ, PUSKIN ÉS TOLDI MOZIK PÉNZTÁRAIBAN JÚLIUS 19-TŐL MÁR KAPHATÓK LESZNEK.

KARSZALAG ELŐVÉTEL 2012. 07. 19-től 08.15-ig: 2500 Ft

08.16-TÓL A KARSZALAGOK 3000 FT-ÉRT VÁSÁROLHATÓK MEG!

MINDEGYIK MOZIBAN AZ ELSŐ 30 KARSZALAGOT VÁSÁRLÓ AJÁNDÉKT KAP!