Julieta

Julieta

Korhatár besorolás piktrogram
filmdráma
(
2016
)
99p
Feliratos

Julieta Madridban él lányával, Antíával. Mindketten rettenetesen szenvednek az apa, Xoan elvesztésétől. S az idő, ahelyett, hogy begyógyítaná a sebeket, csak eltávolítja egymástól a két nőt. 18. születésnapja után Antía szó nélkül lelép otthonról, magára hagyva anyját. Julieta kétségbeesetten próbálja megtalálni a lányát, ám egyre csak azzal szembesül, milyen keveset is tudott róla idáig.

A JULIETA egy a bizonytalanságtól szenvedő anya drámája. Történet végzetről, lelkiismeret-furdalásról és arról megfejthetetlen rejtélyről, hogyan vagyunk képesek kilépni egy szeretettünk életéből, mintha az soha nem is jelentett volna számunkra semmit. Mintha soha nem is létezett volna.

Pedro Almodóvar, a filmművészet élő legendája huszadik nagyjátékfilmjében ismét női sorsokról mesél, ahogy tette azt többek között a Mindent anyámról vagy az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén című remekműveiben. A JULIETA a The Guardian és a Newkritikusa szerint a spanyol rendező legjobb munkája az elmúlt tíz évben. Tavaly ez volt a Spanyol Filmakadémia Oscar-nevezettje a legjobb idegen nyelvű film díjáért. A forgatókönyvet Almodóvar az irodalmi Nobel-díjas Alice Munro elbeszélései alapján írta.

Tovább

Rendező: 
Pedro Almodóvar
Szereplők: 
Adriana Ugarte , Michelle Jenner, Rossy de Palma , Inma Cuesta, Emma Suárez
PTT
Forgatókönyv: 
Pedro Almodóvar, Alice Munro
Bemutatás időpontja: 
2017. május 04
Forgalmazó: 
Cinetel
Színes: 
Színes
Készítő országok: 
spanyol

Hol vetítik?

26. hét, 2017.06.29 - 07.05
29
jún
30
jún
01
júl
02
júl
03
júl
04
júl
05
júl
29
jún
30
jún
01
júl
02
júl
03
júl
04
júl
05
júl
Nincs véglegesített vetítési időpont.
03
júl
05
júl
29
jún
30
jún
01
júl
Nincs véglegesített vetítési időpont.