Az élet napos oldala

Az élet napos oldala

Korhatár besorolás piktrogram
Solsidan
vígjáték
(
2017
)
104p
Magyar felirattal

Üdvözöljük a svéd hétköznapokban! Az élet napos oldala három pár életébe enged betekintést, akik mindenki számára ismerős problémákkal küzdenek. Válások, szerelmek, gyerek utáni vágyakozás, bizarr szülők és íratlan fürdőzési szabályok nevettetik meg a nézőt. A karakterekben és abszurd helyzetekben pedig egy kicsit mindenki magára ismerhet.

Az azonos című tévé show Svédországban korszakos sikert ért el. A belőle készült mozifilm a skandináv országok egyik kedvence volt, hetekig szerepelt a mozis toplistákon. Svédországban minden idők legjobb nem-karácsonyi indulását produkálta, összesen több mint 1 millió ember látta, amivel népszerűbb volt még a legfrissebb Star Wars-filmnél is. Az élet napos oldala rendezője, Felix Herngren a svéd filmszakma sokoldalú figurája, sikeres tévésorozatok, filmek, reklámok rendezője, producere, emellett színészként is fel-feltűnik. Nevéhez fűződik a Magyarországon is nagy sikerrel vetített A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt elkészítése. A filmet három kategóriában jelölték a svéd filmszakma díjára, a Guldbagge-díjra (közönségdíj, színésznő, smink).

Tovább

Rendező: 
Felix Herngren, Måns Herngren
Szereplők: 
Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Henrik Schyffert, Sven Wollter
PMTK
Forgatókönyv: 
Jesper Harrie
Bemutatás időpontja: 
2018. június 14
Forgalmazó: 
Vertigo Média Kft.
Színes: 
Színes
Készítő országok: 
svéd
Felirat nyelvek: 
magyar
Szinkron nyelvek: 
svéd

Hol vetítik?

Műsorhetek:

33. hét, 2018.08.16 - 22
18
aug
19
aug
20
aug
21
aug
22
aug
18
aug
19
aug
20
aug
21
aug
22
aug
18
aug
19
aug
20
aug
21
aug
22
aug
18
aug
19
aug
20
aug
21
aug
22
aug
Ezen a műsorhéten nincs véglegesített vetítési időpont. Kérjük, amennyiben elérhető, válasszon másik műsorhetet!
19
aug
20
aug
21
aug
22
aug