A 64-es betegnapló

A 64-es betegnapló

Korhatár besorolás piktrogram
Journal 64
thriller
(
2018
)
119p
Magyar felirattal

Munkások egy lakás falának bontása során szörnyű felfedezést tesznek: egy titkos szobában három mumifikálódott holttestre találnak. Az ügyet a Q-ügyosztály nyomozói, Carl Mørck és Assad kapják. Hamarosan rájönnek, hogy a szálak Sprogø szigetére vezetnek. A sziget hírhedt kórházában egykor nőket sterilizáltak, gyakran erőszakkal. Az egykori rémségek azonban nemcsak a három holttesttel vannak összefüggésben, a nyomozás további sötét titkokra is fényt derít. Mørck és Assad az egyik legnagyobb kihívásukkal néznek szembe, amikor az ügy végére próbálnak járni.

A 64-es betegnapló Jussi Adler-Olsen világhírű bestsellerének adaptációja. A film a Magyarországon is nagy sikerrel bemutatott Nyomtalanul, Fácángyilkosok és Palackposta után a dán író Q-ügyosztály szériájának negyedik moziadaptációja, amelynek forgatókönyvírója ezúttal is Nikolaj Arcel. Arcel a világsikert aratott A tetovált lány forgatókönyvírójaként, valamint  az Oscar- és Golden Globe-jelölt Egy veszedelmes viszony című film rendezőjeként vált világszerte ismertté. A film főszereplői a nyomozópárost alakító Nikolaj Lie Kaas (Zöld hentesek, Ádám almái, Nyomtalanul, Fácángyilkosok, Palackposta, Férfiak és csirkék, 44. gyermek) és Fares Fares (Védhetetlen, Nyomtalanul, Fácángyilkosok, Palackposta, 44. gyermek, Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, A kairói történet). A 64-es betegnapló minden idők legnagyobb bevételét elért dán mozibemutatója lett hazájában, s egyöntetű vélemények szerint a sorozat legjobb darabja is egyben.

Tovább

Rendező: 
Christoffer Boe
Szereplők: 
Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Nicolas Bro, Anders Hove, Elliott Crosset Hove, Fanny Bornedal, Søren Pilmark, Anders Juul, Diem Camille Gbogou
PMTT
Forgatókönyv: 
Jussi Adler-Olsen, Nikolaj Arcel, Bo Hr. Hansen, Mikkel Nørgaard
Bemutatás időpontja: 
2019. január 10
Forgalmazó: 
Vertigo Média Kft.
Színes: 
Színes
Készítő országok: 
dán
Felirat nyelvek: 
magyar
Szinkron nyelvek: 
dán

Hol vetítik?

Műsorhetek:

3. hét, 2019.01.17 - 23
20
jan
21
jan
22
jan
23
jan
20
jan
21
jan
22
jan
23
jan
20
jan
21
jan
22
jan
23
jan
20
jan
21
jan
22
jan
23
jan
20
jan
21
jan
22
jan
23
jan
Ezen a műsorhéten nincs véglegesített vetítési időpont. Kérjük, amennyiben elérhető, válasszon másik műsorhetet!