Szólíts a neveden Korhatár besorolás piktrogram

PREMIER ELŐTT A MŰVÉSZ ÉS A PUSKIN MOZIBAN
Egy nyár Észak-Olaszországban. Elio (Timothée Chalamet), a 17 éves amerikai srác számára maga a paradicsom. A szüleivel együtt minden évben ugyanabban az ódon villában meg kertben tölti a vakációt, és ugyanazok a régi barátok veszik körül. Buliznak, strandolnak, zenét hallgatnak, beszélgetnek, és persze szerelemesek?

Én, Tonya Korhatár besorolás piktrogram

PREMIER ELŐTT A PUSKIN ÉS A TOLDI MOZIBAN!
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargohoz hasonlítanak. A Wall Street farkasával világhírűvé váló, majd többek között a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban is emlékezeteset alakító színésznő, Margot Robbie az Én, Tonyának nemcsak főszereplője, de producere is, így kétszeresen is jelölt a Golden Globe-ra. A legjobb vígjáték/musical, a legjobb színésznő (vígjáték/musical) és legjobb női mellékszereplő díjára nominált alkotás az elmúlt napokban számtalan további jelölést és elismerést kapott.

Fantomszál Korhatár besorolás piktrogram

PREMIER ELŐTT A MŰVÉSZ MOZIBAN!
Paul Thomas Anderson legújabb filmje lenyűgöző képet fest a kreativitás új útjait felfedező művészről és az ő világát mozgásban tartó nőkről. A rendezőnek ez a második közös munkája Daniel Day-Lewisszal, akinek viszont a hírek szerint ez lesz az utolsó filmje.

68 lepedő Korhatár besorolás piktrogram

Chip legfőbb problémája, hogy nem tud szót érteni a nőkkel. Ez a gyengeség igazán nagy bajba sodorja, amikor beleegyezik, hogy segít barátnőjének, a dögös Lizának ellopni 68 lepedőt, azaz 68 ezer dollárt. Egyik esemény követi a másikat, s Chip hamarosan egy pisztollyal a kezében és egy lánnyal a csomagtartójában találja magát, s már csak 24 órája van, hogy helyrehozza a káoszt, amibe belecsöppent...

Floridai álom Korhatár besorolás piktrogram

A floridai Orlando a világ minden részéről érkező turisták mekkája. Minden igényt kielégítő hotelek, pazar vidámparkok és éjszakai bárok tarkítják, ahol minden turista szívesen költi el megtakarításait. Pár lépésre a mesébe illő üdülőkomplexumoktól azonban más világ rejtőzik. Brooklyn és hat éves cserfes barátai a turistaparadicsom árnyékában töltik a nyári szünidejüket, amit csodákkal és lehetőségekkel teli kalandként élnek meg, míg a körülöttük lévő felnőttek a mindennapi élet nehézségeivel birkóznak.

Thelma Korhatár besorolás piktrogram

Thelma, egy vallásos háttérrel rendelkező norvég diáklány Oslóba költözik, ahol beleszeret egy másik lányba. S miközben szégyenérzettel terhelt szexuális ébredését éli meg, Thelma felfedezi, hogy természetfeletti képességgel és erővel rendelkezik.

A legsötétebb óra Korhatár besorolás piktrogram

Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért.

Viszlát, Christopher Robin Korhatár besorolás piktrogram

Micimackó bájos történeteit milliónyi gyerek hallgatja még ma is csodálattal, de a felnőtt szíveket is megdobogtatja a sok kedves kis történet. Christopher Robin gyermekkori játékai ihlették meg apját, A.A. Milnét ennek a varázslatos világnak a megalkotására. Az elsöprő nemzetközi sikert elérő könyvsorozat megnyugvást és reményt vitt a brit otthonokba az Első Világháborút követő években.

Teljesen idegenek Korhatár besorolás piktrogram

Mindnyájunknak három élete van: egy nyilvános, egy privát és egy titkos. Régen az a bizonyos titkos életünk tökéletes biztonságban volt memóriánk archívumában, manapság pedig a SIM-kártyánkban. Mi lenne, ha ez a kis kártya beszélni tudna? Egy briliáns komédia a barátságról, a megcsalásról, amely négy baráti párt arra vezet, hogy szembenézzenek egymással és felfedezzék, hogy valójában tökéletesen ismeretlenek egymás számára.

Kutyák és Titkok Korhatár besorolás piktrogram

A 42 éves Mariana egy jómódú család gyereke, valamint egy tehetős üzletember felesége. Egyetlen dolog érdekli igazán, a saját kutyája. Egy nap megismerkedik egy ex katonatiszttel, akitől lovaglóórákat vesz. A nő vonzódni kezd az idősebb oktatóhoz, akiről apránként derülnek ki múltja sötét titkai. A férfival szemben nyomozást folytatnak a Pinochet-érában elkövetett emberi jogi bűncselekmények kapcsán, Mariana pedig égető vágyat érez, hogy kiderítse róla az igazságot, még ha ennek érdekében el kell csábítania egy házas rendőrt is.

A négyzet Korhatár besorolás piktrogram

A CANNES-I FILMFESZTIVÁL ARANY PÁLMA DÍJAS FILMJE.
A sikeres múzeumigazgató, Christian tökéletes életének gépezetébe egyszer csak porszem kerül: egy ügyesen kitervelt átverés révén fényes nappal zsebelik ki a múzeum előtti forgalmas téren. Christian nem hagyja annyiban a dolgot, és bosszúhadjáratra indul a feltételezett tolvajok ellen. Közben egy erőszakos amerikai újságírónővel is bonyolult viszonyba kezd. Komikus, majd egyre abszurdabb és kínosabb helyzetek során kezd szétfoszlani látszólagos magabiztossága és irigylésre méltó élete.

Fortunata Korhatár besorolás piktrogram

Fortunatának küzdelmes élete van: egy nyolc éves kislánnyal és egy zátonyra futott házassággal a háta mögött házi fodrászként dolgozik. Minden nap a külvárosból indulva nyakába veszi a várost, hogy jómódú házakba menjen és befesse a hölgyek haját. Fortunata nap mint nap azért küzd, hogy megvalósítsa álmát és saját fodrászatot nyisson, hogy végre saját lábára állhasson, elérje függetlenségét és boldogsághoz való jogát.

Loving Vincent Korhatár besorolás piktrogram

A Loving Vincent lesz a világ első festett animációs filmje, amelyben minden egyes képkockát festőművészek készítenek, olajjal, vászonra, ahogy maga Vincent Van Gogh festette volna. A heroikus vállalkozás, a lengyel Dorota Kobiela filmje, Van Gogh világában játszódik. Megelevenednek a helyszínei és a figurái is.

Volt egyszer egy Németország Korhatár besorolás piktrogram

David Bermann (Moritz Bleubtreu – A Baader-Meinhof csoport, A lé meg a Lola, A kísérlet) a második világháború után Németországban maradni kényszerül, de ezt az állapotot ideiglenesnek szánja: tervei szerint minél hamarabb az Egyesült Államokat veszi célba. A film – melyben fontosabb szerepben látható Mácsai Pál is – újabb szembenézés a német múlttal, ezúttal könnyebb hangvételben.

Egy szent szarvas meggyilkolása Korhatár besorolás piktrogram

Steve, a karizmatikus sebész életében váratlanul feltűnik egy tinédzser. A fiú kezdetben megmagyarázhatatlan barátkozása, valamint érdeklődése az orvoslás iránt hamarosan értelmet nyer. A tinédzser ismerteti bosszújának tervét, melynek része a fiú anyja és a sebész férfi. Steve és családja élete fenekestül fordul fel a mind félelmetesebb fenyegetés és egyre intenzívebb pszichológiai terror hatására.

Doktor Knock Korhatár besorolás piktrogram

Az ötvenes években egy szélhámos érkezik egy bájos kis francia hegyi faluba, ahol orvosnak adja ki magát. Doktor Knock karizmatikus és megnyerő férfi, ezért gyorsan nagy népszerűségre tesz szert, s meggyógyít mindenkit, legyen az illető beteg, vagy egészséges.

A vendégek Korhatár besorolás piktrogram

Az elegáns londoni házban baráti társaság gyűlik össze, hogy ünnepeljen: Janetet, a háziasszonyt pár órája választották meg a brit árnyékkormány miniszterévé. Úgy tűnik azonban, hogy ma szinte minden jelenlevőnek van valami szenzációs bejelentenivalója, és a vendégek egyre kevésbé figyelnek Janet példa nélküli sikerére. Rejtélyes telefonhívások érkeznek, az egyik várva várt vendég távol marad, és egyszer csak előkerül egy pisztoly is...

Jöjj el napfény Korhatár besorolás piktrogram

Isabelle (Juliette Binoche) egy Párizsban élő vonzó, erős szexuális aurával rendelkező nő, aki elvált festőművészként kezd új életet és igyekszik megtalálni az igaz szerelmet. Ez nem mindig könnyű, így először egy lehengerlő stílusú bankárral kerül kapcsolatba, később egy csinos, ámde zavaros lelkületű színésszel, majd egy érzékeny és szelíd művész lesz partnere, végül pedig egy igazán csábító férfi. De vajon ki az igazi? Megtalálja-e Isabelle azt, amire minden nő vágyik?

Szex, ex, szerelem Korhatár besorolás piktrogram

Ha Párizs a szerelmesek városa, akkor az exeké is. A film öt pár boldogtalan pillanatait meséli el, humorral fűszerezve kapcsolataik fordulópontjait. Antoine gyáva magát elkötelezni, Didiernek megesik a szíve korábbi feleségén, Laurent kötelességének érzi, hogy exének új házasságát ünnepelje, Lisa nem képes elszakadni barátjától, Serge-től, miközben Greg a kutyájával egyezkedik. Vajon melyikőjük esik újra szerelembe tér vissza életébe az egyszer gyűlölt, máskor imádott ex?

Fesztiválok

Filmek

Ma műsoron

Péntek - január 19

(25 film)

68 lepedő  Age classification
/ 2D

akció-vígjáték (2017)
93p f

A viszkis Age classification
/ 2D

akciófilm (2017)
126p Eng sub Hun + Eng sub

Az óriáskerék Age classification
/ 2D

dráma (2017)
101p f

Budapest Noir Age classification
/ 2D

krimi-dráma (2017)
95p Hun + Eng sub

A vörös teknős Age classification
/ 2D

animációs film (2016)
80p mb

Doktor Knock Age classification
/ 2D

romantikus vígjáték (2017)
113p f

Kedi - Isztambul macskái  Age classification
/ 2D

dokumentumfilm (2016)
79p f

Lucky Age classification
/ 2D

dráma (2017)
89p f

Madame Age classification
/ 2D

vígjáték (2017)
91p f

Teljesen idegenek Age classification
/ 2D

vígjáték (2016)
97p f

Testről és Lélekről  Age classification
/ 2D

játékfilm (2017)
117p Hun + Eng sub OV + Eng sub mb

Volt egyszer egy Németország Age classification
/ 2D

háborús dráma (2017)
102p f

Péntek - január 19

(16 film)

A négyzet Age classification
/ 2D

filmdráma (2017)
142p f

A vendégek Age classification
/ 2D

fekete komédia (2017)
71p f

Doktor Knock Age classification
/ 2D

romantikus vígjáték (2017)
113p f

Eszeveszett esküvő Age classification
/ 2D

Vígjáték (2017)
117p f

Jöjj el napfény Age classification
/ 2D

romantikus vígjáték (2017)
94p f

Loving Vincent Age classification
/ 2D

animációs film (2017)
95p f

Madame Age classification
/ 2D

vígjáték (2017)
91p f

Testről és Lélekről  Age classification
/ 2D

játékfilm (2017)
117p mb

Thelma Age classification
/ 2D

erotikus thriller (2017)
116p f

Volt egyszer egy Németország Age classification
/ 2D

háborús dráma (2017)
102p f

Péntek - január 19

(16 film)

A négyzet Age classification
/ 2D

filmdráma (2017)
142p f

A vendégek Age classification
/ 2D

fekete komédia (2017)
71p f

A viszkis Age classification
/ 2D

akciófilm (2017)
126p Hun + Eng sub

Aurora Borealis - Északi fény Age classification
/ 2D

dráma (2017)
104p Hun + Eng sub

Az óriáskerék Age classification
/ 2D

dráma (2017)
101p f

Budapest Noir Age classification
/ 2D

krimi-dráma (2017)
95p Hun + Eng sub

Fortunata Age classification
/ 2D

Dráma (2017)
103p f

Jöjj el napfény Age classification
/ 2D

romantikus vígjáték (2017)
94p f

Kedi - Isztambul macskái  Age classification
/ 2D

dokumentumfilm (2016)
79p f

Loving Vincent Age classification
/ 2D

animációs film (2017)
95p f

Testről és Lélekről  Age classification
/ 2D

játékfilm (2017)
117p Hun + Eng sub

Thelma Age classification
/ 2D

erotikus thriller (2017)
116p f

Péntek - január 19

(10 film)

68 lepedő  Age classification
/ 2D

akció-vígjáték (2017)
93p f

A négyzet Age classification
/ 2D

filmdráma (2017)
142p f

A vendégek Age classification
/ 2D

fekete komédia (2017)
71p f

A viszkis Age classification
/ 2D

akciófilm (2017)
126p Eng sub

Eszeveszett esküvő Age classification
/ 2D

Vígjáték (2017)
117p f

Floridai álom Age classification
/ 2D

dráma (2017)
111p f

Jöjj el napfény Age classification
/ 2D

romantikus vígjáték (2017)
94p f

Thelma Age classification
/ 2D

erotikus thriller (2017)
116p f

Péntek - január 19

(8 film)

A vendégek Age classification
/ 2D

fekete komédia (2017)
71p f

A vörös teknős Age classification
/ 2D

animációs film (2016)
80p mb

Eszeveszett esküvő Age classification
/ 2D

Vígjáték (2017)
117p sz

Fortunata Age classification
/ 2D

Dráma (2017)
103p f

Jöjj el napfény Age classification
/ 2D

romantikus vígjáték (2017)
94p f

Lucky Age classification
/ 2D

dráma (2017)
89p f

Madame Age classification
/ 2D

vígjáték (2017)
91p f

Péntek - január 19

(6 film)

Doktor Knock Age classification
/ 2D

romantikus vígjáték (2017)
113p f

Loving Vincent Age classification
/ 2D

animációs film (2017)
95p f

Lucky Age classification
/ 2D

dráma (2017)
89p f

Teljesen idegenek Age classification
/ 2D

vígjáték (2016)
97p f

Testről és Lélekről  Age classification
/ 2D

játékfilm (2017)
117p OV + Eng sub

Közlemény

Lejáró klubkártyák

CMPToTaK

Kedves Vendégeink! Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2017. január 1. előtt feltöltött (egyenleggel rendelkező), de 2017. január 1. és 2017. december 31. között vásárlásra nem használt Klubkártyák érvényességét 2017. december 31. hatállyal megszüntetjük. Az érvénytelenné vált Klubkártyákon maradt összeget a kártya kibocsájtója, a Budapest Film Zrt, nem téríti vissza a kártyatulajdonosoknak, illetve a kártyák további feltöltése sem lehetséges. A többi Klubkártya a Klubkártya-Szabályzatban foglaltak szerint, illetve visszavonásig érvényes.