A Pentagon titkai

A Pentagon titkai

Korhatár besorolás piktrogram
The Post
dráma
(
2017
)
116p
Szinkronizált

1971 júniusában hatalmas botrány rázza meg az Amerikai Egyesült Államokat: a The New York Times részleteket közöl egy szigorúan titkos jelentésből, amelyből nyilvánvalóvá válik, hogy az USA kormánya félrevezette a közvéleményt a vietnámi háborúval kapcsolatban. Miután a kormány leállíttatja az anyagok közzétételét és bíróság elé idézi a napilapot, az iratokat kiszivárogtató katonai elemző, Daniel Ellsberg (Zach Woods) a The Washington Posthoz fordul.
A női laptulajdonosként még kuriózumnak számító, és az elismertségéért küzdő Katherine Graham (Meryl Streep) úgy dönt, hogy vállalja a kockázatot, és kiáll a sajtószabadság mellett. A bátor asszony és az elhivatott főszerkesztő, Ben Bradlee (Tom Hanks) egészen a Legfelsőbb Bíróságig elmennek, hogy a háború értelmetlenségét leleplező "Pentagon-iratok" nyilvánosságra kerülhessenek...

A fordulatos eseményekből, amelyek végül a vietnámi háború lezárásához vezettek, Steven Spielberg forgatott igazi nagyágyúkkal filmet. A főbb szerepekben az Oscar®-díjas Meryl Streep és Tom Hanks mellett olyan neves színészek láthatók, mint Sarah Paulson, Alison Brie, Bob Odenkirk és Carrie Coon.

Tovább

Rendező: 
Steven Spielberg
Szereplők: 
Meryl Streep, Tom Hanks, Alison Brie, Sarah Paulson, Bruce Greenwood , Jesse Plemons
Forgatókönyv: 
Liz Hannah,Josh Singer
MK
Bemutatás időpontja: 
2018. február 22
Forgalmazó: 
Freeman Film
Színes: 
Színes
Készítő országok: 
amerikai
Szinkron nyelvek: 
magyar

Hol vetítik?

12. hét, 2018.03.22 - 29
23
már
24
már
25
már
26
már
27
már
28
már
Nincs véglegesített vetítési időpont.
24
már
25
már
Nincs véglegesített vetítési időpont.
Nincs véglegesített vetítési időpont.
23
már
24
már
25
már
26
már
27
már
28
már